Transformeer je onderneming in één dag

ChatGPT & AI Mastermind

Maak je bedrijf toekomstbestendig: krijg in één dag de inspiratie, tools en kennis om ChatGPT & AI in je onderneming op te nemen!

ChatGPT & AI Mastermind

Behaal onmiddellijk resultaat.

Direct toepasbaar

Leer hoe je AI en ChatGPT direct kunt toepassen in je bedrijf met hands-on workshops en een stapsgewijs implementatieplan, specifiek afgestemd op kleine ondernemingen.

Tijd is geld

Ontdek hoe ChatGPT en andere tools routinetaken van je overnemen, waardoor je meer tijd overhoudt om je te focussen op groei en innovatie of op dingen die je écht leuk vind.

Groei slimmer

Bouw aan een onderneming met een AI-strategie die zich aanpast aan jouw tempo. Blijf wendbaar, speel in op marktveranderingen en versla de concurrentie voordat zij jouw verslaan.

Is dit voor jou?

Voor innovatieve ondernemers die klaar zijn om hun bedrijf te laten groeien met de kracht van AI en ChatGPT!

Sluit je aan bij de ChatGPT & AI Mastermind voor een intensieve dag vol met actiegerichte workshops en gesprekken, gericht op het implementeren van AI in een kleine onderneming, resulterend in een duidelijk implementatieplan om jouw onderneming naar succes te leiden.

Workshop ChatGPT & AI
Brainstormsessie
Hans-on plan

Wat staat er op het programma?

Z

Diepgaande kennis

Stap in een wereld van innovatie en ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie en ChatGPT. Leer van experts en begrijp hoe deze technologieën jouw bedrijf kunnen transformeren.

Z

Praktische workshops

Neem deel aan interactieve workshops en hands-on sessies waarin je concrete vaardigheden en strategieën ontwikkelt om AI en ChatGPT effectief te implementeren in jouw onderneming. Ga naar huis met een concreet actieplan dat je direct kunt toepassen om resultaten te behalen.

Z

Netwerkmogelijkheden

Ontmoet gelijkgestemde ondernemers uit diverse sectoren en bouw waardevolle relaties op. Versterk je professionele netwerk en ontdek mogelijkheden voor samenwerking en groei.

Z

Concrete resultaten

Ga niet alleen naar huis met nieuwe kennis en inzichten, maar ook met een duidelijk plan van aanpak om jouw bedrijf future-proof te maken. Ontdek hoe je jouw onderneming kunt optimaliseren, efficiënter kunt werken en concurrentievoordeel kunt behalen.

Haal het maximale uit AI & ChatGPT: Een compleet programma voor succes in één dag

VAN 0 NAAR 100 IN 1 DAG

Bij de AI & ChatGPT Mastermind helpen we je om vanuit het niets naar een diepgaand begrip van AI & ChatGPT te gaan. Als je worstelt met het toepassen van AI & ChatGPT en niet weet hoe je moet beginnen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Na deze live training stap je zelfverzekerd de wereld van AI & ChatGPT binnen, met een concreet en praktisch plan om direct mee aan de slag te gaan.

Ontdek hoe AI & ChatGPT jouw bedrijf toekomstbestendig maakt en voorbereidt op uitdagingen.

Als ondernemer wil je AI en ChatGPT in je bedrijf opnemen, maar dat kan nogal complex zijn. Geen zorgen, wij begrijpen de uitdagingen waar je mee worstelt. Onze training biedt een duidelijk startpunt, betrouwbare informatie en persoonlijke begeleiding om je te helpen de kracht van AI en ChatGPT te begrijpen en onderdeel te maken van jouw dagelijkse business. 

  • Bespaar tijd en geld
  • Overwin de onzekerheid
  • Ontvang ondersteuning die je nodig hebt

Probleem?

89% van de kleine en solo-ondernemers heeft moeite met het integreren van AI en ChatGPT in hun bedrijfsvoering door een gebrek aan kennis en ervaring. Zonder een duidelijk plan en strategie missen zij de kans om hun bedrijf te optimaliseren en concurrerend te blijven in een technologie gedreven markt.

Oplossing!

Dit live-event biedt dé oplossing voor deze uitdaging. We brengen alle essentiële kennis en praktische inzichten samen, opgedaan uit grondige research en succesvolle toepassingen, en maken deze toegankelijk voor elke kleine of solo-ondernemer. Tijdens deze intensieve trainingsdag leer je van experts hoe je AI en ChatGPT effectief kunt integreren in je bedrijfsvoering. Van 0 naar 100 in slechts één dag, waardoor je de mogelijkheden volledig benut om een slimmer en concurrerender bedrijf te creëren.

Jouw instructeurs

Optimize your Business Wouter
Wouter van der Aa
Master Trainer

Ik help ondernemers ChatGPT & AI toepassen voor een workflow die ten minste 30% sneller is.

 

Optimize your Business Team
Daan Driessen
Inspiratie Architect

Spreker over AI & ChatGPT en hoe deze technologieën de toekomst voor altijd veranderen.

Wat zit er voor jou in?

ChatGPT & AI Mastermind (T.W.V. €995,-)

Een live training waarin je in één dag duikt in de wereld van kunstmatige intelligentie. Leer van AI-experts hoe je deze technologie kunt inzetten om slimmer te werken in je onderneming. Deze hands-on workshop is inclusief case studies, interactieve sessies, en netwerkmogelijkheden met andere professionals.

300+ Custom Persona’s (T.W.V. €495,-)

Ontvang een set van 300 speciaal aangepaste instellingen voor ChatGPT. Deze instellingen zorgen ervoor dat ChatGPT beter antwoord geeft op vragen over specifieke onderwerpen. Het maakt jou niet alleen een expert in je eigen vakgebied, maar geeft je ook de kennis van elk ander specialisme.

500+ ChatGPT Prompts Business Solutions (T.W.V. €395,-)

Een zorgvuldig samengestelde collectie van 500 AI-prompts speciaal ontworpen voor bedrijfsontwikkeling, marketingstrategieën, content creatie, en meer. Deze prompts zijn ontworpen om je te helpen snel en efficiënt hoogwaardige output te genereren met AI-gestuurde tools, waardoor je tijd bespaart en innovatie stimuleert.

Totale waarde: €1.885,-

Schrijf je in en neem een voorsprong met de ChatGPT & AI Mastermind.

Door deel te nemen aan de ChatGPT & AI Mastermind sluit je je aan bij de Early Adopters: een groep van vooruitstrevende ondernemers die niet de vraag stellen óf ze deze technologieën moeten integreren, maar wanneer ze dit moeten doen.

En, dat moment… is nu!

Wat neem je mee naar huis?

Basisfundament

Begrijp en pas kunstmatige intelligentie en ChatGPT toe binnen jouw onderneming.

Hands-on plan

Verwerf de vaardigheden om complexe problemen op creatieve manieren op te lossen met behulp van AI.

Actie ondernemen

Implementeer tools die routinetaken vereenvoudigen en tijd vrijmaken voor wat écht belangrijk is.

Investeer vandaag tegen
de laagste prijs ooit…

ChatGPT & AI Mastermind

ChatGPT & AI Mastermind (T.W.V. €995,-)

300+ Custom Persona’s (T.W.V. €495,-)

500+ ChatGPT Prompts Business Solutions (T.W.V. €395,-)

Totale waarde: €1.885,-

Datum

23 Mei 2024 van 09:00 – 17:00 (UITVERKOCHT)

27 September 2024 van 09:00 – 17:00 (Enkele plaatsen beschikbaar)

Locatie

Eindhoven

Aantal deelnemers

15 deelnemers

€400,-

Exclusief btw

Disclaimer: Plan een intakegesprek (15 min.) om te toetsen of je geschikt bent voor de training. We bieden 100% tevredenheidsgarantie: niet tevreden, dan lossen wij het op.